Windows Server 2016/2019/2022 (Aktiveringsinstruktioner)

Här visar vi dig hur du installerar Windows Server Standard / Datacenter (2016/2019/2022) på din dator.

STEG 1 – Ladda ner Windows Server

Först ska du ladda ner Windows Server. Välj rätt länk för nedladdning här nedan.

Windows Server 2022

Windows Server 2019

Windows Server 2016

STEG 2 – Retail version

Så snart som ditt operativsystem är installerat så ska du byta från Evaluate-version till Retail-version. Därefter kan du aktivera din produktnyckel. Klicka på denna länk och följ instruktionerna.

Observera att instruktionerna är för Windows Server 2016/2019 såväl som för Windows Server 2022.

STEG 3 – Aktiveringen är klar!

Så snart som du har aktiverat produktnyckeln så äger du Windows Server (2016/2019/2022)!