Hur köper jag en produkt ifrån ProgramvaruKungen?

Steg 1. Navigera till våran hemsida www.programvarukungen.se

Steg 2. Välj en programvara du är efter. Sedan klickar du på den stora gröna knappen "Lägg i varukorg".

Steg 3. Navigera din mus till varukorg symbolen som ligger längst uppe på höger sida.

Steg 4. Två nya knappar kommer synas, välj knappen "Till kassan"

Steg 5. I kassan fyller du in dina uppgifter och följer vidare instruktioner.

Steg 6. Efter köpet har genomförts, så får du produkt nyckeln skickad direkt till din elektroniska mejl tillsammans med orderbekräftelsen.