Förlorar jag min data vid installation?

Vid en nyinstallation av operativsystemet går alla filer och program förlorade, rekommendationen är att spara filerna på molnlagring eller extern hårddisk före installationen och ladda tillbaka efter utförd installation.

Program måste raderas eftersom de kan ha kompatibilitetsproblem med nyare Windows-versioner och måste därför installeras om efter installationen till eventuella nyare versioner. Nyinstallation rekommenderas för bästa kompatibilitet och stabilitet.

Installation utan förlust av data finns som alternativ, men det ges inte support för det eftersom det kan orsaka problem och resultatet är osäkert. Vi vill tillägga att nyinstallationer är enkelt tillsammans med våra steg-för-steg-instruktioner och fri teknisk support, kom igång på nolltid!